Waar bent u naar op zoek?

augustus 2018

Verlenging van samenwerking NEC

N.E.C. en haar hospitality partner YveY hebben de uitstekende samenwerking bekrachtigt met een vernieuwde, vijfjarige samenwerkingsovereenkomst. YveY is sinds de zomer van 2014 de exclusieve hospitality partner van de Nijmeegse voetbalclub. 

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C., over het vernieuwde contract: “YveY is een echt Nijmeegs bedrijf dat jaren geleden graag voor N.E.C. wilde werken. Die kans hebben ze gekregen en met beide handen aangegrepen. Zeker de laatste jaren heeft YveY stappen gemaakt in de gewenste kwaliteit en hospitality die wij graag aan onze relaties willen bieden. YveY denkt hierin actief mee, wil innoveren en ook investeren in de groei van onze club. Ik ben dan ook blij met het feit dat we het contract met YveY hebben kunnen verlengen voor de komende jaren. Samen gaan we verder bouwen aan de optimale service- en dienstverlening voor onze relaties. Ook hierin leggen we elke week de lat hoger. Samen naar de top, dat geldt voor de hele organisatie, maar zeker ook voor onze relaties.”

“We zijn enorm content met deze mooie contractverlenging,” aldus Daniel Frankenhuis, algemeen directeur van YveY. “Als rasechte Nijmegenaar was het voor ons een must om ook de komende jaren aan N.E.C. verbonden te blijven. De afgelopen jaren hebben we gezamenlijk een mooie groei in zowel kwaliteit als kwantiteit gerealiseerd, dus er ligt een hele vruchtbare bodem om op verder te bouwen. Door deze meerjarige verbintenis hebben we nu ook de rust en tijd om op horecavlak samen verder te bouwen aan de club.”