Waar bent u naar op zoek?

april 2019

YveY nieuwe horecapartner van VVV Venlo

VVV-Venlo heeft in YveY een nieuwe horecapartner gevonden voor de komende drie seizoenen. Het bedrijf gespecialiseerd in horeca en events, dat bij meerdere betaald voetbal organisaties een brok ervaring heeft opgedaan, brengt de horecavoorzieningen in Covebo Stadion – De Koel – de komende tijd naar een hoger plan.

 

Samen met YveY gaan we verbeteringen op het gebied van horeca doorvoeren waarbij het accent zal liggen op de uitkomsten van diverse supportersonderzoeken, waaronder het recente fan-onderzoek van de KNVB. Doelstelling van de samenwerking is om onze supporters en zakelijke partners een optimaal serviceniveau te bieden. De ervaring van YveY bij andere betaald voetbal organisaties, zoals Ajax, NEC en Almere City, en evenementen komt hierbij goed van pas. De komende periode zullen wij onze achterban via onze eigen mediakanalen op de hoogte houden van belangrijke vorderingen in deze samenwerking.

Marco Bogers: “Het bezoeken van een wedstrijd van VVV-Venlo moet een beleving zijn. Hierbij speelt een hoog serviceniveau in horeca een belangrijke rol. In het kader van ‘De trap omhoog’ zijn al diverse verbeteringen in het stadion doorgevoerd. Dit is een belangrijke volgende stap waar we samen met YveY veel energie in gaan steken.”

Directeur Daniel Frankenhuis: “Wij zijn er erg trots op dat we bij zo’n mooie club als VVV-Venlo hospitality en catering partner zijn geworden. De ambities van de club op het gebied van groei, kwaliteit, service en toekomstvisie passen perfect bij de onze. We kijken uit naar een vruchtbare en vooral gezellige samenwerking.”

Het bedrijf YveY bestaat al meer dan tien jaar en zal zich bij VVV-Venlo niet alleen op de publiekscatering richten, maar ook op de zakelijke omgeving in het stadion.

De afgelopen jaren was Excellenz-Groep onze cateringpartner. Wij bedanken Richard Stohr en team voor de samenwerking, betrokkenheid en inzet in deze jaren.