Vakantieparken
Doen waar we goed in zijn
We werken volgens een vast format. Eerst brengen we de huidige situatie in kaart. Hoe hangt de vlag erbij? Wat hebben we in handen en hoe staat het ervoor? Dat doen we aan de hand van interviews met de directie, medewerkers en eventueel gasten. Hierna volgt het plan van aanpak. Welke kansen zien wij voor dat park en die locatie? Omdat we werken met vaste uitgangspunten in menu-engineering, werkwijzen, assortimenten en implementatieplannen, hanteren we bij ieder park dezelfde werkwijze. Dat geeft houvast voor Europarcs en haar medewerkers, maar zeker ook voor onszelf! We beseffen maar al te goed dat voor de medewerkers verandering altijd spannend is. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om.
Altijd een passend concept
We werken met vaste partners, zodat snel schakelen mogelijk is. Dit leidt tot betere kwaliteit, service, beleving en rendement. Heeft de bestaande exploitatie een boost nodig? Dan implementeren we een team professionals. Hierin dragen we kennis, vaardigheden en ons DNA over op de medewerkers. We zoeken naar het vlammetje en zorgen dat het vuur weer gaat branden. Passende concepten bedenken voor de restaurants en cafés in de parken, is voor ons een tweede natuur. Creativiteit zit in ons bloed en wij voelen goed aan wat de behoeftes van de doelgroep zijn.
Van alle markten thuis
In alle parken introduceren we de mogelijkheid voor afhalen en bezorgen. Middels app Jamezz, plaatsen gasten gemakkelijk en snel een bestelling bij de betreffende horecagelegenheid. Wij komen het vervolgens brengen of men kiest ervoor om het af te halen. Bbq-pakketten, borrelboxen en nog vele andere overheerlijke gerechten van de menukaart behoren tot de mogelijkheden. Zo zijn we in de parken van Europarcs continu in ontwikkeling om er het beste van te maken en zorgen we ervoor dat Europarcs en haar gasten, net als wij, blij worden van dit partnership.
Hospitality samenwerkingen
YveY werkt samen met

Nieuws
Meer weten?
Wij vertellen je graag meer over onze diensten. En gaan graag de uitdaing aan.